Online diensten | beeldbellen


Bij de praktijk is het mogelijk om een beeldafspraak in te plannen bij alle zorgverleners. Dat betekent dat de huisartsen, de verpleegkundig specialist, de praktijkondersteuners somatiek en de praktijkondersteuners GGZ de optie voor beeldbellen aanbieden. Als er na een afspraak een vervolgafspraak nodig is zal de zorgverlener u zelf kunnen aangeven of beeldbellen in het specifieke geval een geschikte optie is. In MijnGezondheid.net plant u vervolgens zelf de beeldbelafspraak in met uw zorgverlener. Het is echter binnenkort ook mogelijk om bij een nieuwe vraag zelf te kiezen voor een beeldbelafspraak. 

Hoe gaat het verder als ik een beeldbelafspraak heb

U heeft een beeldbel afspraak met uw hulpverlener
Rond het afgesproken tijdstip krijgt u een bericht via SMS op uw mobiele telefoon.

             

Klik op de blauwe link
Dan verschijnt het volgende op uw telefoonschermVul in het vakje 'Enter your name' uw naam in.
Klik op de paarse/donkerblauwe balk op 'Continue'
Dan verschijnt het volgende op uw telefoonschermKlik op ‘request permissions’ om toestemming te kunnen gaan geven voor het gebruik van camera en microfoon.
Dan verschijnt er het volgende op uw telefoonschermU kunt hier de toestemming geven door op 'Sta toe' te klikken. Bij elke smartphone kan er overigens net iets anders staan.
Bijvoorbeeld ‘allow’ of ‘accept’ etc.
Het volgende scherm verschijntU komt nu zelf in beeld. Klik op ‘join meeting’ in de paarse/donkerblauwe balk om in contact te komen met uw zorgverlener.
Nieuws en mededelingen
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 30 april 2021
Bent u bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. Dan willen we vanuit onze huisartspraktijk graag weten wat u van deze zorg vindt.

Lees meer
Rookvrij! Ook jij?
Rookvrij! Ook jij?
Geplaatst: 28 april 2021
"Ik wil stoppen met roken!", is iets wat de artsen en praktijkondersteuners in de praktijk regelmatig horen. Er is een groepstraining in de buurt van de Achtse Barrier waar patiƫnten van onze praktijk aan kunnen deelnemen.

Lees meer
Vragen over coronavaccinaties
Vragen over coronavaccinaties
Geplaatst: 30 maart 2021
Wij worden dagelijks gebeld met vragen over de coronavaccinaties. We begrijpen dat veel mensen zo snel mogelijk gevaccineerd willen worden en dat er onduidelijkheid kan ontstaan doordat de berichtgeving in de media nogal eens wisselt. Wij geven daarom graag wat meer informatie in dit bericht.

Lees meer