Online diensten | beeldbellen


Bij de praktijk is het mogelijk om een beeldafspraak in te plannen bij alle zorgverleners. Dat betekent dat de huisartsen, de verpleegkundig specialist, de praktijkondersteuners somatiek en de praktijkondersteuners GGZ de optie voor beeldbellen aanbieden. Als er na een afspraak een vervolgafspraak nodig is zal de zorgverlener u zelf kunnen aangeven of beeldbellen in het specifieke geval een geschikte optie is. In MijnGezondheid.net plant u vervolgens zelf de beeldbelafspraak in met uw zorgverlener. Het is echter binnenkort ook mogelijk om bij een nieuwe vraag zelf te kiezen voor een beeldbelafspraak. 

Hoe gaat het verder als ik een beeldbelafspraak heb

U heeft een beeldbel afspraak met uw hulpverlener
Rond het afgesproken tijdstip krijgt u een bericht via SMS op uw mobiele telefoon.

             

Klik op de blauwe link
Dan verschijnt het volgende op uw telefoonschermVul in het vakje 'Enter your name' uw naam in.
Klik op de paarse/donkerblauwe balk op 'Continue'
Dan verschijnt het volgende op uw telefoonschermKlik op ‘request permissions’ om toestemming te kunnen gaan geven voor het gebruik van camera en microfoon.
Dan verschijnt er het volgende op uw telefoonschermU kunt hier de toestemming geven door op 'Sta toe' te klikken. Bij elke smartphone kan er overigens net iets anders staan.
Bijvoorbeeld ‘allow’ of ‘accept’ etc.
Het volgende scherm verschijntU komt nu zelf in beeld. Klik op ‘join meeting’ in de paarse/donkerblauwe balk om in contact te komen met uw zorgverlener.
Nieuws en mededelingen
Griepvaccinaties wat later in 2021
Griepvaccinaties wat later in 2021
Geplaatst: 13 september 2021
De griepvaccinaties bij Huisartsen Achtse Barrier staan dit jaar wat later gepland dan voorgaande jaren.

Lees meer
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Geplaatst: 27 juli 2021
In april jl. is zorggroep DOH als eerste zorggroep getoetst aan de vernieuwde normen NPA-certificering Zorggroep. Vol trots mogen we melden dat het certificaat door NPA aan ons is toegekend voor drie jaar.

Lees meer
DOH trakteert op ijsjes!
DOH trakteert op ijsjes!
Geplaatst: 26 juli 2021
Om iedereen te bedanken voor alle inzet en te vieren dat we de zomer ingaan heeft DOH afgelopen week de ijsfiets langs gestuurd bij onze praktijken.

Lees meer