Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

MedGemak-app vernieuwd

De MedGemak-app is vernieuwd! De vorige MedGemak-app zal daarom niet langer ondersteund worden. Wij adviseren u om de nieuwe MedGemak+-app te downloaden op uw telefoon of tablet, zodat u gebruik kunt blijven maken van onze online diensten.

In de nieuwe app zijn verbeteringen doorgevoerd op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Om gebruik te maken van de onze online diensten via de nieuwe MedGemak+-app dient u deze nieuwe app te downloaden. Hieronder kunt u lezen hoe u dit kunt doen.

Kies uit onderstaande twee opties:

  1. u maakt al gebruik van de app MedGemak
    De huidige app MedGemak is vernieuwd in een volledige nieuwe app: MedGemak+. Deze dient u opnieuw te installeren via uw App Store of Google Play Store. U ontvangt een pushmelding in de oude MedGemak app met een activatiecode waarmee u de nieuwe app MedGemak+ koppelt. Vul deze code in in MedGemak+. De activatiecode kunt u ook terugvinden in uw account op MijnGezondheid.net. Klik hiervoor rechts boven in het menu op MijnGezondheid.net en klik op ‘mijn app koppelen’.
     
  2. u maakt nog geen gebruik van de app MedGemak
    Indien u nog geen gebruik maakt van de app MedGemak dan dient u de nieuwe app ‘MedGemak+’ te downloaden via uw App Store of Google Play Store. De app MedGemak+ is een aanvullende app op het portaal MijnGezondheid.net. Deze app heeft vrijwel dezelfde functionaliteiten als het portaal, zoals online afspraak maken en medicatie herhalen.

    U dient de app MedGemak+ éénmalig te koppelen aan uw account op MijnGezondheid.net. Bij het volgen van de stappen in MedGemak+ wordt er gevraagd om een activatiecode. Deze kunt u vinden in uw portaal op www.MijnGezondheid.net. Klink rechts boven op het menu en klik op ‘Mijn app koppelen’. Na het éénmalig koppelen kunt u vervolgens inloggen met een zelfgekozen, 5-cijferige pincode.

Heeft u vragen over het installeren van de app MedGemak+? Neem dan een kijkje op de ondersteuningspagina van MijnGezondheid.net.

MijnGezondheid.net