Dienstverlening | Zorgprogramma's


De zorg voor patiënten met een bepaalde chronische aandoening die wij als huisartsenpraktijk samen met andere zorgverleners van elz' bieden noemen wij een Zorgprogramma (klik hier voor meer informatie over elz'). In een zorgprogramma staan de afspraken die de zorgverleners en zorgverzekeraars met elkaar hebben gemaakt over de uitvoering van de zorg. We bieden de volgende zorgprogramma's: Diabetes Mellitus, Astma, COPD, Cardio Vasculair Risico Management en Depressie. Met name de praktijkondersteuners in onze praktijk voeren deze programma's uit.

Hieronder kunt u per chronische aandoening meer informatie vinden over de aandoening zelf en over de bijbehorende zorgprogramma's. 

 Astma Diabetes

 COPD Psychische klachten

CVRMKwetsbare ouderen 
Bent u verzekerd bij zorgverzekeraar DSW?
Bent u verzekerd bij zorgverzekeraar DSW, heeft u een chronische aandoening, en valt u onder een zorgprogramma bij uw huisarts? Dan adviseren wij u om voor het einde van dit jaar contact op te nemen met de helpdesk van DSW. Tel. 010 – 2 466 466, zo kunt u zelf nagaan of u nog wel voldoende verzekerd bent, voor de zorg die u nu ontvangt! Als u over dit onderwerp meer informatie wilt, klik hier.

Nieuws en mededelingen
Datalek
Datalek
Geplaatst: 6 februari 2017
Er is onlangs ingebroken in onze huisartsenpraktijk. Daarbij is o.a. een laptop gestolen hiervan hebben we direct aangifte gedaan.

Lees meer
De rol van de huisarts verandert steeds meer van solist naar begeleider
De rol van de huisarts verandert steeds meer van solist naar begeleider
Geplaatst: 19 augustus 2016
Artikel in het ED - De rol van de huisarts verandert, Maarten Klomp, medisch directeur van zorggroep DOH aan het woord.

Lees meer
Praktijk Achtse Barrier digitale koploper
Praktijk Achtse Barrier digitale koploper
Geplaatst: 24 juni 2016
De huisartsen in Gezondheidscentrum Achtse Barrier, die deel uitmaken van zorggroep DOH, mogen zich digitale koplopers noemen. Op 22 juni werden ze door Zorgbelang Brabant in het zonnetje gezet. Zorgbelang voerde onder 124 huisartsenpraktijken een onderzoek uit naar digitale diensten voor patiƫnten.

Lees meer