Dienstverlening | Reizigersadvies


Gaat u een verre reis maken? Dan kunt u bij ons terecht voor de benodigde inentingen en een persoonlijk reizigersadvies. Eén van onze huisartsen, een praktijkondersteuner en een doktersassistente hebben hiervoor speciale opleidingen gevolgd. Onze praktijk is door de inspectie voor de Volksgezondheid officieel erkend als vaccinatiecentrum. Let op: wij zijn géén gele koorts centrum. 

Afspraak maken

Aan de balie of via de website kunt u het intakeformulier invullen, bij voorkeur 4-6 weken voor de reis. Vul het zo volledig mogelijk in en voeg een reisschema bij. Vul voor iedere reiziger een apart formulier in en neem ook uw vaccinatieboekje (indien u deze al hebt) mee. Na het inleveren van het formulier krijgt u een afspraak via de doktersassistente.U kunt ook het online intakeformulier hieronder invullen. Vul deze volledig in en vermeld liefst ook een 06-nummer. We nemen dan z.s.m. telefonisch contact met u op.

Wij zijn bij het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) geregistreerd als vaccinatiebureau. Wij geven echter geen gele koorts vaccinaties.
Op de site van het LCR vindt u heel veel informatie waarmee u zich op het consult kunt voorbereiden. Als u wilt weten waar u wel terecht kunt voor een gele koorts-vaccinatie, klik hier.

Kosten

Kosten per volwassene:
- Reizigersadvies: 27.63 euro
- Reisvaccinatie: 13.82 euro
- Reizigersboekje: 3.50 euro
Totaal: 44.95 euro

Kosten per kind:
- Reizigersadvies+vaccinatie: 27.63 euro
- Reizigersboekje: 3.50 euro
Totaal: 31.13 euro

Herhaalvaccinatie volwassenen en kinderen:
- Reisvaccinatie: 13.82 euro

Let op: bijkomende kosten van de apotheek voor het bestelde vaccin zitten niet in de prijzen inbegrepen.

Nieuws en mededelingen
Patiëntenfolder 'Aan de slag met een chronische aandoening'
Patiëntenfolder 'Aan de slag met een chronische aandoening'
Geplaatst: 24 oktober 2017
Nieuwe patiëntenfolder 'Aan de slag met een chronische aandoening'

Lees meer
Koninklijke onderscheiding, huisarts Maarten Klomp
Koninklijke onderscheiding, huisarts Maarten Klomp
Geplaatst: 16 oktober 2017
Maarten Klomp (64) is donderdag bij zijn afscheid als medisch directeur van onze Zorggroep benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Lees meer
Datalek
Datalek
Geplaatst: 6 februari 2017
Er is onlangs ingebroken in onze huisartsenpraktijk. Daarbij is o.a. een laptop gestolen hiervan hebben we direct aangifte gedaan.

Lees meer