Dienstverlening | Reizigersadvies


Gaat u een verre reis maken? Dan kunt u bij ons terecht voor de benodigde inentingen en een persoonlijk reizigersadvies. Eén van onze huisartsen, een praktijkondersteuner en een doktersassistente hebben hiervoor speciale opleidingen gevolgd. Onze praktijk is door de inspectie voor de Volksgezondheid officieel erkend als vaccinatiecentrum. Let op: wij zijn géén gele koorts centrum. 

Afspraak maken

Aan de balie of via de website kunt u het intakeformulier invullen, bij voorkeur 4-6 weken voor de reis. Vul het zo volledig mogelijk in en voeg een reisschema bij. Vul voor iedere reiziger een apart formulier in en neem ook uw vaccinatieboekje (indien u deze al hebt) mee. Na het inleveren van het formulier krijgt u een afspraak via de doktersassistente.U kunt ook het online intakeformulier hieronder invullen. Vul deze volledig in en vermeld liefst ook een 06-nummer. We nemen dan z.s.m. telefonisch contact met u op.

Wij zijn bij het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) geregistreerd als vaccinatiebureau. Wij geven echter geen gele koorts vaccinaties.
Op de site van het LCR vindt u heel veel informatie waarmee u zich op het consult kunt voorbereiden. Als u wilt weten waar u wel terecht kunt voor een gele koorts-vaccinatie, klik hier.

Kosten

Kosten per volwassene:
- Reizigersadvies: 27.63 euro
- Reisvaccinatie: 13.82 euro
- Reizigersboekje: 3.50 euro
Totaal: 44.95 euro

Kosten per kind:
- Reizigersadvies+vaccinatie: 27.63 euro
- Reizigersboekje: 3.50 euro
Totaal: 31.13 euro

Herhaalvaccinatie volwassenen en kinderen:
- Reisvaccinatie: 13.82 euro

Let op: bijkomende kosten van de apotheek voor het bestelde vaccin zitten niet in de prijzen inbegrepen.

Nieuws en mededelingen
Datalek
Datalek
Geplaatst: 6 februari 2017
Er is onlangs ingebroken in onze huisartsenpraktijk. Daarbij is o.a. een laptop gestolen hiervan hebben we direct aangifte gedaan.

Lees meer
De rol van de huisarts verandert steeds meer van solist naar begeleider
De rol van de huisarts verandert steeds meer van solist naar begeleider
Geplaatst: 19 augustus 2016
Artikel in het ED - De rol van de huisarts verandert, Maarten Klomp, medisch directeur van zorggroep DOH aan het woord.

Lees meer
Praktijk Achtse Barrier digitale koploper
Praktijk Achtse Barrier digitale koploper
Geplaatst: 24 juni 2016
De huisartsen in Gezondheidscentrum Achtse Barrier, die deel uitmaken van zorggroep DOH, mogen zich digitale koplopers noemen. Op 22 juni werden ze door Zorgbelang Brabant in het zonnetje gezet. Zorgbelang voerde onder 124 huisartsenpraktijken een onderzoek uit naar digitale diensten voor patiënten.

Lees meer