Dienstverlening | Reizigersadvies


Gaat u een verre reis maken? Dan kunt u bij ons terecht voor de benodigde inentingen en een persoonlijk reizigersadvies. Eén van onze huisartsen en een doktersassistente hebben hiervoor speciale opleidingen gevolgd. 

Afspraak maken

Aan de balie of via de website kunt u het intakeformulier invullen, bij voorkeur 4-6 weken voor de reis. Vul het zo volledig mogelijk in en voeg een reisschema bij. Vul voor iedere reiziger een apart formulier in en neem ook uw vaccinatieboekje (indien u deze al hebt) mee. Na het inleveren van het formulier krijgt u een afspraak via de doktersassistente.U kunt ook het online intakeformulier hieronder invullen. Vul deze volledig in en vermeld liefst ook een 06-nummer. We nemen dan z.s.m. telefonisch contact met u op.

Wij staan op de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) als vaccinatiebureau. Wij geven echter geen gele koorts vaccinaties. Dokter de Groot is geregistreerd bij het CHBB als reizigersgeneeskundig huisarts. Op de site van het LCR vindt u heel veel informatie waarmee u zich op het consult kunt voorbereiden. Als u wilt weten waar u wel terecht kunt voor een gele koorts-vaccinatie klik hier.

Kosten

Kosten per volwassene:
- Reizigersadvies: 31,02 euro
- Reisvaccinatie: 15,51 euro
- Reizigersboekje: 4,00 euro
Totaal: 50,53 euro

Kosten per kind:
- Reizigersadvies+vaccinatie: 31,02 euro
- Reizigersboekje: 4,00 euro
Totaal: 35,02 euro

Herhaalvaccinatie volwassenen en kinderen:
- Reisvaccinatie: 15,50 euro

Let op: bijkomende kosten van de apotheek voor het bestelde vaccin zitten niet in de prijzen inbegrepen.

Nieuws en mededelingen
Zelf een beeldbelafspraak maken met uw huisarts
Zelf een beeldbelafspraak maken met uw huisarts
Geplaatst: 10 juni 2021
Vanaf vandaag is het mogelijk om zelf een beeldbelafspraak te maken met alle zorgverleners bij Huisartsen Achtse Barrier.

Lees meer
Update m.b.t. geplande corona-vaccinaties 27 juli
Update m.b.t. geplande corona-vaccinaties 27 juli
Geplaatst: 3 juni 2021
Op 27 juli heeft een deel van onze patiënten een afspraak gepland staan voor de tweede prik. We merken dat veel van deze patiënten zich afvragen of deze afspraak vervroegd wordt of kan worden.

Lees meer
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 30 april 2021
Bent u bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. Dan willen we vanuit onze huisartspraktijk graag weten wat u van deze zorg vindt.

Lees meer