Dienstverlening | Herhaalrecepten


Het aanvragen van herhaalrecepten kunt u in onze praktijk op twee manieren doen:
  • via Mijngezondheid.net, het digitale portaal. Voor meer informatie over deze service klik hier.
  • via de herhaalreceptenlijn, (040) 2 425 425, keuze 2.
Recepten die op werkdagen worden aangevraagd vóór 13.00 uur liggen de volgende werkdag na 12.00 uur klaar bij uw apotheek.

Als u voor een chronische aandoening medicijnen krijgt van uw huisarts gaat dit via een jaarrecept, dan kunt u deze rechtstreeks bij de apotheek bijbestellen. De apotheker weet hiervan. Op de controles kijkt de huisarts of de praktijkondersteuner samen met u of er iets moet worden aangepast. Zo ja, dan geeft de praktijk dit automatisch door aan de apotheek. Voorwaarde is dat de afgesproken controles bij de huisarts op tijd plaats vinden. Recepten van de specialist vallen hierbuiten.

Nieuws en mededelingen
Belangrijke wijzigingen in de praktijk
Belangrijke wijzigingen in de praktijk
Geplaatst: 8 juli 2020
Per 1 september 2020 vindt er een aantal veranderingen plaats in de huisartsenpraktijk. Hiervan willen wij u graag op de hoogte brengen. Deze wijzigingen betreffen: Het afscheid van dokter Klomp Veranderingen in de samenstelling van de huisartsenkoppels Verandering in de beschikbaarheid van dokter Thijs

Lees meer
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal u dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer
De reguliere huisartsenzorg komt weer op gang
De reguliere huisartsenzorg komt weer op gang
Geplaatst: 26 mei 2020
Eerder heeft de praktijk al een bericht geplaatst over de maatregelen van Huisartsen Achtse Barrier in verband met het Corona virus. Graag willen wij u via dit bericht opnieuw informeren over het weer op gang komen van de reguliere huisartsenzorg.

Lees meer