Nieuws | Gratis zelfzorg-modules in de Achtse Barrier


Heb je problemen met slapen? Wil je minder piekeren of oefenen met ontspannen? Heb je problemen maar weet je niet precies hoe je die aan moet pakken? Wil je gezonder leven of bijvoorbeeld minder drinken, maar lukt het je niet goed?
Vanaf half juli kun je over al deze onderwerpen gratis zelfhulpmodules volgen op het domein Gezondheid en Welzijn van Buurtplein Achtse Barrier. De zorgverleners van elz' bevelen deze programma’s van harte aan.
Ga naar BuurtpleinAB.nl, kies het domein Gezondheid en Welzijn >> Zelfzorg en maak een account aan. Je kunt gelijk starten.
Weet je als ouder soms even niet meer hoe je het aan moet pakken? Of wil je meer weten over het gedrag van demente ouderen? Ook hierover staan op het Buurtplein programma’s met hele handige en nuttige tips. Ga maar gauw kijken!
Nieuws
De reguliere huisartsenzorg komt weer op gang
De reguliere huisartsenzorg komt weer op gang
Geplaatst: 26 mei 2020
Eerder heeft de praktijk al een bericht geplaatst over de maatregelen van Huisartsen Achtse Barrier in verband met het Corona virus. Graag willen wij u via dit bericht opnieuw informeren over het weer op gang komen van de reguliere huisartsenzorg.

Lees meer
Toegang tot uw medische gegevens door huisartsenpost
Toegang tot uw medische gegevens door huisartsenpost
Geplaatst: 24 april 2020
Tijdens de coronacrisis kan het gebeuren dat u buiten onze openingstijden een huisarts nodig heeft. Dan komt u bij de huisartsenpost. Of u wordt naar de spoedeisende hulp in het ziekenhuis gestuurd. De artsen op de huisartsenpost en spoedeisende hulp willen u snel kunnen helpen. Het is daarom belangrijk dat zij kunnen kijken naar de medische gegevens die wij van u bijhouden.

Lees meer
MijnGezondheid.net direct toegankelijk voor alle patiënten van Huisartsen Achtse Barrier
MijnGezondheid.net direct toegankelijk voor alle patiënten van Huisartsen Achtse Barrier
Geplaatst: 9 april 2020
Ook in deze Corona-tijden bieden wij u de normale huisartsenzorg, alleen wel vaker op aangepaste wijze. We gaan nog vaker gebruik maken van digitale hulpmiddelen. Dat doen we voor uw gezondheid en die van ons.

Lees meer