Nieuws | DOH trakteert op ijsjes!


Om iedereen te bedanken voor alle inzet en te vieren dat we de zomer ingaan heeft DOH afgelopen week de ijsfiets langs gestuurd bij onze praktijken.
De coronatijden vragen enorm veel van alle medewerkers in de zorg. Alle medewerkers van onze zorggroep hebben zich de afgelopen anderhalf jaar ingezet om alles draaiende te houden en alle patiënten te helpen. Zeker in het begin was het overstappen naar meer digitaal wel even wennen, nu is een digitaal consult of een vergadering via Teams niet meer weg te denken!
Om iedereen te bedanken voor alle inzet en te vieren dat we de zomer ingaan heeft DOH afgelopen week de ijsfiets langs gestuurd bij onze praktijken. Natuurlijk verliep dit ook niet vlekkeloos, ook in deze week waren er spoedgevalen, vaccinaties en covid-spreekuren waardoor de ijsjes even moesten wachten.

Via de diverse kanalen stroomden de enthousiaste reacties van de praktijken binnen, hier een kleine impressie van alle gezelligheid:Nieuws
De MedGemak app is vernieuwd
De MedGemak app is vernieuwd
Geplaatst: 22 juli 2022
De MedGemak app is vernieuwd! Om de nieuwe app te gebruiken dient u deze te installeren op uw telefoon of tablet.

Lees meer
Doet u mee met het invullen van onze vragenlijst 'patiëntentevredenheid digitale zorg'?
Doet u mee met het invullen van onze vragenlijst 'patiëntentevredenheid digitale zorg'?
Geplaatst: 21 februari 2022
Huisartsen Achtse Barrier doet onderzoek naar de kwaliteit en bekendheid van de digitale mogelijkheden in de dienstverlening. Doet u mee?

Lees meer
Wij stoppen met reizigersadvisering
Wij stoppen met reizigersadvisering
Geplaatst: 18 februari 2022
Huisartsen Achtse Barrier heeft besloten te stoppen met reizigersadvisering.

Lees meer