Nieuws | Nieuwe zelfzorg apps op het buurtplein


De samenwerkende zorgverleners uit de Achtse Barrier hebben met behulp van een Covid subsidieregeling het aantal zelfzorg apps en modules op het digitale buurtplein van de wijk flink uitgebreid. Wijkbewoners kunnen nu gratis of met een flinke korting gebruik maken van die zelfzorg. Zo staan er nu apps op om zelf huidplekjes te screenen, zelf een SOA test te doen, een heel scala aan programma`s voor mentale problemen of leefstijl, maar ook over hoe om te gaan met geldzorgen of coronastress.
Er zijn ook speciale apps voor jongeren.

Neem eens een kijkje op buurtpleinab.nl/zelfzorg.
De zelfzorg apps en modules vind je ook terug in onze ABapp. De app kun je downloaden op buurtpleinab.nl/abappNieuws
Vragen over coronavaccinaties
Vragen over coronavaccinaties
Geplaatst: 30 maart 2021
Wij worden dagelijks gebeld met vragen over de coronavaccinaties. We begrijpen dat veel mensen zo snel mogelijk gevaccineerd willen worden en dat er onduidelijkheid kan ontstaan doordat de berichtgeving in de media nogal eens wisselt. Wij geven daarom graag wat meer informatie in dit bericht.

Lees meer
Nieuwe zelfzorg apps op het buurtplein
Nieuwe zelfzorg apps op het buurtplein
Geplaatst: 26 februari 2021
De samenwerkende zorgverleners uit de Achtse Barrier hebben met behulp van een Covid subsidieregeling het aantal zelfzorg apps en modules op het digitale buurtplein van de wijk flink uitgebreid.

Lees meer
Wat te doen met longklachten na herstel coronavirus
Wat te doen met longklachten na herstel coronavirus
Geplaatst: 26 februari 2021
Heb jij longklachten na het herstel van het coronavirus? Vind alle informatie over deze mogelijk nieuwe longziekte, ontmoet lotgenoten en deel jouw ervaringen.

Lees meer