Online diensten | MijnGezondheidNet


Huisartsen Achtse Barrier is per 1 maart 2015 gestart met MijnGezondheid.net. Op dit internetportaal krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische en medicatiedossier. Verder kunt u bijvoorbeeld herhaalmedicatie aanvragen, labuitslagen bekijken, online een afspraak maken voor een bezoek aan de huisarts, een e-Consult aanvragen en betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicatie raadplegen. In de onderstaande folder en demofilm vindt u meer algemene informatie.

Informatiefolder


Demofilm
Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?


Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij huisartsen Achtse Barrier, kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. Informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u hier of op www.digid.nl.


Hoe kunt u MijnGezondheid.net aanvragen?


Wanneer u uw dossier op MijnGezondheid.net wilt openen kunt u uw interesse kenbaar maken bij de huisartsenpraktijk. Dit kunt u op drie manieren doen:

  • Meldt het bij de balie aan de assistente. Zij helpt u verder.
  • Vul op de folder de antwoordkaart in en lever deze in bij de assistente.
  • Meldt u aan via de onderstaande knop. Uw verzoek wordt intern behandeld. Wanneer de assistente u vervolgens als patiënt heeft aangemeld op het portaal van mijngezondheid.net ontvangt u hierover per email een bevestiging. Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van mijngezondheid.net gaat inloggen zult u het contract met uw zorgverlener digitaal ondertekenen. Door deze akkoordverklaring digitaal te ondertekenen bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk en apotheek goed en betrouwbaar is geregeld.
Lees voor u uw handtekening zet de voorwaarden en de algemene informatie goed door. U kunt het hier ook alvast lezen. 


Inloggen op Mijn Gezondheid.net


Als u zich heeft aangemeld en u heeft per mail een bevestiging ontvangen kunt voortaan inloggen via de onderstaande knop.


Meer informatie over deze nieuwe service van Huisartsen Achtse Barrier? Klik hier.

Nieuws en mededelingen
Datalek
Datalek
Geplaatst: 6 februari 2017
Er is onlangs ingebroken in onze huisartsenpraktijk. Daarbij is o.a. een laptop gestolen hiervan hebben we direct aangifte gedaan.

Lees meer
De rol van de huisarts verandert steeds meer van solist naar begeleider
De rol van de huisarts verandert steeds meer van solist naar begeleider
Geplaatst: 19 augustus 2016
Artikel in het ED - De rol van de huisarts verandert, Maarten Klomp, medisch directeur van zorggroep DOH aan het woord.

Lees meer
Praktijk Achtse Barrier digitale koploper
Praktijk Achtse Barrier digitale koploper
Geplaatst: 24 juni 2016
De huisartsen in Gezondheidscentrum Achtse Barrier, die deel uitmaken van zorggroep DOH, mogen zich digitale koplopers noemen. Op 22 juni werden ze door Zorgbelang Brabant in het zonnetje gezet. Zorgbelang voerde onder 124 huisartsenpraktijken een onderzoek uit naar digitale diensten voor patiƫnten.

Lees meer