Online diensten | MijnGezondheidNet


Huisartsen Achtse Barrier biedt u het patiëntenportaal MijnGezondheid.net aan. Op dit internetportaal krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische en medicatiedossier. Verder kunt u bijvoorbeeld herhaalmedicatie aanvragen, labuitslagen bekijken, online een afspraak maken voor een bezoek aan de huisarts, een e-Consult aanvragen en betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicatie raadplegen.
In aanvulling hierop kunt u gebruik maken van de MedGemak app. Deze is ontwikkeld voor het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. 

In de onderstaande folders en demofilms vindt u meer algemene informatie over MijnGezondheid.net en de Medgemak app.

Informatie over MijnGezondheid.net


Informatiefolder


DemofilmVoor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?
Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij huisartsen Achtse Barrier, kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. U logt vervolgens veilig in met uw DigiD met sms-verificatie of de DigiD app. Meer weten over inloggen met DigiD Klik hier.


Hoe kunt u MijnGezondheid.net aanvragen?
Wanneer u uw dossier op MijnGezondheid.net wilt openen kunt u uw interesse kenbaar maken bij de huisartsenpraktijk. Dit kunt u op drie manieren doen:
  • Meldt het bij de balie aan de assistente. Zij helpt u verder.
  • Vul op de folder de antwoordkaart in en lever deze in bij de assistente.
  • Meldt u aan via de onderstaande knop. U logt vervolgens veilig in met uw DigiD met sms-verificatie of de DigiD app.
Meer weten over inloggen met DigiD of over de manier waarop MijnGezondheid.net de veiligheid en privacy borgt? Klik hier.
 

Informatie over de MedGemak app

In aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net is de MedGemak app ontwikkeld. Deze kunt u downloaden vanuit de Appstore of Google Play en vervolgens registeren via het eerder geactiveerde account op Mijngezondheid.net. Daarna kunt u eenvoudig inloggen op de MedGemak app met een persoonlijke code.
Voor meer informatie over deze app en het in gebruik nemen ervan zie hieronder de folder en de demofilm.

Informatiefolder.Demofilm


Inloggen op Mijn Gezondheid.net

Als u zich heeft aangemeld en u heeft per mail een bevestiging ontvangen kunt voortaan inloggen via de onderstaande knop.


Meer informatie over deze nieuwe service van Huisartsen Achtse Barrier? Klik hier.

Nieuws en mededelingen
Regel uw zorg eenvoudig online met de app MedGemak!
Regel uw zorg eenvoudig online met de app MedGemak!
Geplaatst: 1 april 2019
De MedGemak app helpt u bij het optimaal regelen van uw zorgtaken. Het is een aanvulling op het patiƫntenportaal MijnGezondheid.net.

Lees meer
Begrenzing van ons praktijkgebied
Begrenzing van ons praktijkgebied
Geplaatst: 29 januari 2019
Woont u buiten het praktijkgebied van Huisartsen Achtse Barrier, dan is de kans groot dat de praktijk dit met u gaat bespreken.

Lees meer
Samen actief voor gezondheid, daar wordt iedereen beter van. Doe je mee?
Samen actief voor gezondheid, daar wordt iedereen beter van. Doe je mee?
Geplaatst: 28 januari 2019
Kom in actie voor jouw eigen gezondheid en kijk eerst maar eens op het digitale platform van buurtplein Achtse Barrier of op de Facebookpagina van de Achtse Barrier.

Lees meer