Online diensten | MijnGezondheidNet


Huisartsen Achtse Barrier is per 1 maart 2015 gestart met MijnGezondheid.net. Op dit internetportaal krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische en medicatiedossier. Verder kunt u bijvoorbeeld herhaalmedicatie aanvragen, labuitslagen bekijken, online een afspraak maken voor een bezoek aan de huisarts, een e-Consult aanvragen en betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicatie raadplegen. In de onderstaande folder en demofilm vindt u meer algemene informatie.

Informatiefolder


Demofilm


Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?

Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij huisartsen Achtse Barrier, kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. Informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u hier of op www.digid.nl.


Hoe kunt u MijnGezondheid.net aanvragen?

Wanneer u uw dossier op MijnGezondheid.net wilt openen kunt u uw interesse kenbaar maken bij de huisartsenpraktijk. Dit kunt u op drie manieren doen:
  • Meldt het bij de balie aan de assistente. Zij helpt u verder.
  • Vul op de folder de antwoordkaart in en lever deze in bij de assistente.
  • Meldt u aan via de onderstaande knop. Uw verzoek wordt intern behandeld. Wanneer de assistente u vervolgens als patiënt heeft aangemeld op het portaal van mijngezondheid.net ontvangt u hierover per email een bevestiging. Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van mijngezondheid.net gaat inloggen zult u het contract met uw zorgverlener digitaal ondertekenen. Door deze akkoordverklaring digitaal te ondertekenen bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk en apotheek goed en betrouwbaar is geregeld.
Lees voor u uw handtekening zet de voorwaarden en de algemene informatie goed door. U kunt het hier ook alvast lezen. 


Inloggen op Mijn Gezondheid.net

Als u zich heeft aangemeld en u heeft per mail een bevestiging ontvangen kunt voortaan inloggen via de onderstaande knop.


Meer informatie over deze nieuwe service van Huisartsen Achtse Barrier? Klik hier.

Nieuws en mededelingen
Begrenzing van ons praktijkgebied
Begrenzing van ons praktijkgebied
Geplaatst: 29 januari 2019
Woont u buiten het praktijkgebied van Huisartsen Achtse Barrier, dan is de kans groot dat de praktijk dit met u gaat bespreken.

Lees meer
Samen actief voor gezondheid, daar wordt iedereen beter van. Doe je mee?
Samen actief voor gezondheid, daar wordt iedereen beter van. Doe je mee?
Geplaatst: 28 januari 2019
Kom in actie voor jouw eigen gezondheid en kijk eerst maar eens op het digitale platform van buurtplein Achtse Barrier of op de Facebookpagina van de Achtse Barrier.

Lees meer
Wij gaan wandelen, ga je mee? Dan lopen we samen.
Wij gaan wandelen, ga je mee? Dan lopen we samen.
Geplaatst: 22 januari 2019
Vanaf dinsdag 12 februari zullen een huisarts, praktijkondersteuner, fysiotherapeut, wijkverpleegkundige, podotherapeut en een verbinder van WIJeindhoven gaan wandelen. Zij doen dit graag samen met jou!

Lees meer