Online diensten | MijnGezondheidNet


Huisartsen Achtse Barrier is per 1 maart 2015 gestart met MijnGezondheid.net. Op dit internetportaal krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische en medicatiedossier. Verder kunt u bijvoorbeeld herhaalmedicatie aanvragen, labuitslagen bekijken, online een afspraak maken voor een bezoek aan de huisarts, een e-Consult aanvragen en betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicatie raadplegen. In de onderstaande folder en demofilm vindt u meer algemene informatie.

Informatiefolder


Demofilm


Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?

Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij huisartsen Achtse Barrier, kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. Informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u hier of op www.digid.nl.


Hoe kunt u MijnGezondheid.net aanvragen?

Wanneer u uw dossier op MijnGezondheid.net wilt openen kunt u uw interesse kenbaar maken bij de huisartsenpraktijk. Dit kunt u op drie manieren doen:
  • Meldt het bij de balie aan de assistente. Zij helpt u verder.
  • Vul op de folder de antwoordkaart in en lever deze in bij de assistente.
  • Meldt u aan via de onderstaande knop. Uw verzoek wordt intern behandeld. Wanneer de assistente u vervolgens als patiënt heeft aangemeld op het portaal van mijngezondheid.net ontvangt u hierover per email een bevestiging. Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van mijngezondheid.net gaat inloggen zult u het contract met uw zorgverlener digitaal ondertekenen. Door deze akkoordverklaring digitaal te ondertekenen bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk en apotheek goed en betrouwbaar is geregeld.
Lees voor u uw handtekening zet de voorwaarden en de algemene informatie goed door. U kunt het hier ook alvast lezen. 


Inloggen op Mijn Gezondheid.net

Als u zich heeft aangemeld en u heeft per mail een bevestiging ontvangen kunt voortaan inloggen via de onderstaande knop.


Meer informatie over deze nieuwe service van Huisartsen Achtse Barrier? Klik hier.

Nieuws en mededelingen
Zou jij jezelf ook fitter en energieker willen voelen?
Zou jij jezelf ook fitter en energieker willen voelen?
Geplaatst: 15 januari 2019
Doe dan mee met het initiatief waarin ELZ, Samen Beter en Eindhoven Vitaal samenwerken, om jou als bewoner van de Achtse Barrier, nog gezonder te maken!!

Lees meer
Drukte huisartsenpost tijdens feestdagen
Drukte huisartsenpost tijdens feestdagen
Geplaatst: 17 december 2018
Tijdens de feestdagen in het voorjaar zijn huisartsenpraktijken meerdere dagen achter elkaar gesloten. De organisatie van de huisartsenpost verwacht hierdoor grote drukte in de huisartsenpost en aan de telefoon.

Lees meer
Wederom kwaliteitskeurmerk toegekend door de NPA
Wederom kwaliteitskeurmerk toegekend door de NPA
Geplaatst: 17 september 2018
We hebben als zorggroep weer aan kunnen tonen dat we aan de randvoorwaarden voor de organisatie van verantwoorde ketenzorg voldoen.

Lees meer